tisdag, augusti 26, 2008

I'm so excited!

Just nu står mina första bröd gjorda på surdeg i ugnen. Det luktar gott och förhoppningsvis kommer det även smaka gott. Om det gör det kan jag lägga ut receptet sedan. Alltså: inget recept = inte så gott. Nu ska jag slänga ned lite badkläder åt mig och kidsen för denna regniga eftermiddag tycker jag det är passande med besök på badhuset. Som anställd i kommunen går jag dessutom in gratis och gratis är ju nästan alltid roligt eller gott!

3 kommentarer:

Anonym sa...

SOM SAMBO TAR MAN DET SOM LITE LÄTT KRITIK NÄR ENS LIVSPARTNER MÅSTE FÖRKLARA FÖR HELA VÄRLDEN ATT DET MEST SPÄNNANDE SOM HÄNDER I HEMMET ÄR... EN SURDEG...MARK MY WORDS - EN SURDET. HÄR BEHÖVS EN HAPPENING...JAG TROR VI GIFTER OSS!
//SAMBO

Bina sa...

Mmm, men du vet jag har ju aldrig bakat med surdeg förut, det är ju ungefär som när du spelade golf den första gången; lite spännande lite kul, lite nytt. Sedan visade det sig ju att det där med golf inte verkade vara så spännande och kul, mest dåligt väder, svårt och svordomsframkallande enligt din egen utsago - och dessutom var ju du inte hemma ikväll, då hade det säkert hänt något mer spännande, men du var ju på det där skojiga stället golfbanan ;) Jag lovar att bröllopet slår surdegen med hästlängder, för att inte tala om vigselringen ;)

Z sa...

inget recept än så jag anar att det var mer spännande än gott...? ;-)