torsdag, januari 28, 2010

Dagens gubbslem...


...är Göran Lindberg som nu sitter anhållen misstänkt för våldtäkt och förberedelse till grov våldtäkt mot barn. Häktningsförhandling idag kl.14 vid Södertörns tingsrätt. Göran har under många år föreläst om bland annat jämställdhet, sexuella trakasserier, härskartekniker, etik och moral. Det är ju nästan kul om det inte vore för tanken på hans offer och de han planerade att förgripa sig på - det gör ju att skrattet fastnar i halsen liksom...

5 kommentarer:

Cirkus sa...

Jag är inte helt emot kastrering. O inte kemiskt då, utan en helt vanlig en. Utan bedövning. Så gubbjäveln vare sig kan pissa eller ha det skönt mer. Blä!!

Z sa...

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2010/01/28/f-d-lanspolismastaren-begars-haktad-for-sexovergrepp-pa-barn/
Så sorligt att människor är så onda mot varandra.

Anonym sa...

Ibland finner inte ens jag ord!
Lilla Tanten

Förresten så hälsade landshövdingen!

Miss Gillette sa...

Såna där typer undrar jag ju hur det ser ut i skallen på riktigt. Jag säger inte att jag tycker det minsta synd om mänskan -- för är man vuxen får man fan klippa sig och uppföra sig ordentligt -- men jag kan gissa att det inte har varit helt fritt från vånda för honom att begå övergreppen som han antagligen med en annan del av sitt jag fördömer kraftigt. Hur lever man med den dikotomin? Hoppas han mår så jävligt som han förtjänar.

Du Bina som har en viss inblick i dessa ting, kan du säga om det är en förhastad slutsats att misstänka att karln själv var pedofiloffer som liten?

Bina sa...

Ms Gilette; Det finns ju siffror på det där, såklart, men dem har jag inte i huvudet, men jag vet att risken att utsätta andra för sexuella övergrepp ökar om du själv blivit utsatt för övergrepp. Därför är det superviktigt att socialtjänsten och/eller BUP har kvalificerat stöd till dem som blivit utsatta för sexuella övergrepp.