tisdag, februari 09, 2010

Vi får väl se om det blir något!

Idag har jag beställt kataloger på tyger. Blev helt plötsligt sugen på att sy bebiskläder. Jag hittar inga kläder i gult till Liten och jag älskar gult, rött och orange. Rött finns. En del i orange, men nästan inget i gult. Så då tänkte jag att jag kanske kunde sy själv. Och beställde så en tygkatalog. Sannolikt kommer jag titta i den, köpa något tyg, sy ett plagg som jag inte blir nöjd med och så kommer jag inte sy något mer sedan.

3 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Nej! Jag älskar också gult och har velat att mina kotts ska ha gula kläder -- gärna då starka gula nyanser, inte bara den där menlöst ljusgula (som iofs är gullig, men ...) Men det är jättesvårt att hitta, och samma gäller snygga starka gröna toner. Men jag vet en barnklädbutik i residensstaden trekvarts väg öster om oss -- den drivs av en brasilianska som visst också gillar färgstarka kläder. God kvalitet är det på dem också. Säg till om du vill veta mer.

Mångmamma sa...

Jag gillar också starka färger på mina barn och syr själv gör jag när jag hinner.
(Vilket inte blir så ofta, tyvärr.)
Var har du hittat tygkataloger?
Förr i tiden - längelänge sen - kunde man handla bra tyger till vettiga priser hos Furulunds men nu har de visst slutat med postorderförsäljning!?

Måste genast in och googla på tyger...

Bina sa...

Miss Gillette: Har mailat dig!

Mångmamma: Beställde katalog från Stuff och Stil eller var det Stoff och Stil? Hmmm. Kul att du tittade in här!