lördag, februari 06, 2010

Är jag sjuk?!

Något har hänt. Något jag aldrig trodde skulle hända! Ända sedan jag var liten har jag ÄLSKAT Melodifestivalen. Kommer ihåg hur jag och Fröken Multisport ringde varandra innan rösträkningen och delgav varandra våra omdömen om låtarna. Det var ju på den tiden det bara var en Melodifestival.

Kanske det är det. Kanske det är att det är så många Melodifestivalar nuförtiden. Varje lördag hela våren. Med så många kassa låtar. För jag har tröttnat lite. Känner inte alls samma förväntan som jag gjort förut inför Melodifestivalen. Föreslog för maken att vi skulle hyra DVD istället, men han ville spela data-spel. Så jag sitter ändå här framför Melodifestivalen, men utan något större engagemang. Nu ska jag hasta iväg till närbutiken för att få lite snacks och kanske hyra en DVD som jag vill se.

2 kommentarer:

Z sa...

Du kanske bara har blivit flersmåbarnsmor och inte har energi att bry dig om så oviktiga saker?

Bina sa...

Jag har alltid energi att bry mig om musik! Musik är inte oviktigt! Men det är helt enkelt för kass musik under alla finaler! Kommer se finalen tror jag i alla fall. Då är det förhoppningsvis nästan bara bra låtar.