onsdag, oktober 29, 2008

Ett av Sveriges mest pinsamma ögonblick

Kommer inte ihåg varför, men idag kom jag att tänka på den händelsen som visas i nedanstående videoklipp. Det MÅSTE ju vara ett av de mest pinsamma ögonblicken i Sveriges historia. Så urbota dumt försök att dämpa den oro som lasermannen spred omkring sig med sina attentat riktade mot pepparkakspersoner. Jag har alltid funderat på hur en sådan idé över huvud taget kan ploppa upp i hjärnan på en av de som styr Sverige? Och hur sedan samma person kan tänka: "Vilken bra idé, den kör jag på!" Jag förstår att gensvaret var...ljummet...eller snarare iskallt. Nog tjatat, klicka på länken och titta (göm inte ansiktet i händerna eller blunda för att det är pinsamt!).

3 kommentarer:

Tingeling sa...

Ja, herregud... Det där kommer hon att få leva med, det är en sån där grej som folk inte glömmer i första taget. Hur tänkte hon? *L* Jag kom faktiskt på mig själv med att föra händerna mot ansiktet, för det ÄR verkligen pinsamt!

Tingeling sa...

Hittade förresten din blogg genom Zoila :-D

Z sa...

Det är så pinsamt att jag vet inte vad. Och Stackars Calle B som tittar på henne och faktiskt protesterar. Ja hur tänkte människan är frågan.... Ja, vad ska man säga...