onsdag, augusti 11, 2010

Empiriskt belagt

Jag är lat och därför måste det vara lätt för mig att motionera. Jag har alltså fastnat för att power-walka några gånger i veckan. Jag några olika rundor på 40 och 60 minuter, varav flera långt bort från stadsmiljön och det verkar ju vara helt rätt enligt en forskningsrapport! Vad jag vet. Utan att veta liksom.

4 kommentarer:

Fru M sa...

Hmm, vem i hela världen påstår att du e lat??? Du är väl en av de mest energiska jag vet.

Bina sa...

Håller med dig om att jag är energisk, men jag lägger inte gärna energin på att motionera, när det gäller det är jag lat. Tycker jag.

Z sa...

Du är dessutom hemskt stark! Måste bero på all styrketräning du gjort! Hehehehehehehe! Snabba promenader är ju det bästa, inte vara för motionen utanför huvudet och själen också. Jag vet att läkare ordinerar deprimerade människor att gå i lövskog varje dag någon timme för att det läker och hjälper. Jag går samma 60 minuter runda nästan varje dag. Eller iallafall 5 dagar i veckan. På helgen tar jag ledigt.... Och jag mår superbra efter varje promenad. Mycket piggare och mer energi till barnen och mannen!

KaosJenny sa...

Jag tror också på forskningen om att det är bra med motion bland träd och grönt. Åtminstone om man inte får panik om man inte känner asfalt under fötterna ;-) Själv cyklar jag helst eftersom det blir lite mer fart och fläkt... Kram