söndag, november 09, 2008

Något som funkar!


Jag har mestadels använt läppglans eftersom alla läppstift fastnar på tänderna. Men nu har jag hittat ett märke som passar mig; MAC. Inhandlade därför ett i varm respektive kall vardagsnyans. Det var skönt! Nu kan jag somna och sova gott!

4 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Men du. Lipfinity fastnar inte på tänderna. Det fastnar inte på nånting. Det sitter hela dan och halva natten och sen går det inte att få bort utan särskild remover.

Det låter kanske giftigt, men då ska du veta att jag aldrig tillförne har kunnat ha ett läppstift som läpparna inte spruckit av efter ungefär sju minuter (MAC hade jag när jag gifte mig men det var lika illa med det). Det gör de inte av Lipfinity.

Inte för att jag har läppstift nästan nånsin -- har aldrig utvecklat den vanan eftersom jag bara har haft obehag av läppstift, men jag har ständigt fyra nyanser Lipfinity i handväskan i alla fall. Du får gärna testa imorron om du vill.

Z sa...

Dagens I-landsproblem... Skönt att ha sådana också. det måste man för att ha ett bra liv. På riktigt.

Anonym sa...

I löööööv Mac! ;-)

Anonym sa...

Försvarets hudsalva lär finnas kvar trots att försvaret är nedlagt. Det lär vara bra till allt, speciellt till mjuka läppar och att steka i. Om man vill ha en lite naturligare look....Den stekta maten kan ju inte bli så fet och onyttig eftersom det är så små förpackningar.
/Lilla tanten