torsdag, juli 29, 2010

Oj, vad synd...


...att jag glömde packa ned en jacka till mig så jag fick gå till min favvo-klädaffär och köpa en ny jacka. Verkligen trist...

5 kommentarer:

Z sa...

Jag har sett en ursnygg kofta på Veromoda som jag tänker slå till på så fort jag får tillfälle. Vilket är på lördag då jag och Anette ska shopa hela dagen! Eller jag ska henka och hon ska shopa.

Mångmamma sa...

Jaa, verkligen tråkigt!:)

Bina sa...

Z: Har tyckt mycket om Vero Modas märke Only, men sista gångerna jag köpte därifrån var kvalitén dålig så nu är det flera år sedan jag handlade där.

Kul med shopping! Själv ska jag ju klä ut mig hela dagen och umgås med 244 människor jag inte känner. Det är ju också...kul.

Miss Gillette sa...

Men stackare! Vad allt får man inte stå ut med som människa! Som plåster på såren får du unna dig nånting trevligt efter fullgjord pliktshopping, tycker jag. ;-)

Bina sa...

Miss Gillette: Men varför kom jag inte på den briljanta idén själv?! Å idag blev det ännu mer pliktshopping i form av lipgloss och nagellack i 70-talsnyans (vilket enligt Plaza Kvinna, som är min guide i modedjungeln även är inne i höst). Pliktshopping. Vilket fint ord. Det adopterar jag genast!