onsdag, december 02, 2009

Va'?

Jag handlar ofta på internet. Praktiskt tycker jag och utbudet är större än i Lilla Staden. Häromdagen handlade jag i en ny butik och jag vet att jag fyllde i att jag bodde i Sverige. Som svar kom detta:

"Guten Tag Bina,

vielen Dank für Ihren Auftrag, für den Sie eine separate Auftragsbestätigung erhalten.

Sobald Sie die Auftragsbestätigung erhalten haben, können Sie über einen persönlichen Login auf unserer Website jederzeit sehen, wo in unserer Produktion sich Ihr Produkt befindet.

Ob es gerade gebunden, gedruckt, verleimt oder getrocknet wird, können Sie genau sehen und uns auf die Finger klopfen, wenn es Ihnen zu lange dauert :)."


Och så fortsatte mailet med lika många rader till och avslutades med vänliga hälsningar från Tanja. Ja, tack Tanja, men jag förstod knappt ett dyft av det som stod i mailet. Jag fick ett lösenord och användarnamn, så mycket förstod jag. Men resten är för mig obegripligt. Vad tror de?! Att tyska är ett världsspråk?!

6 kommentarer:

Cirkus sa...

Tanja tackar för din beställning o har skickat en bekräftelse. Så fort du fått den kan du se hur långt beställningen kommit, genom att logga in på deras websida.
Tar det för lång tid får du slå Tanja på fingrarna. Helt gratis!

Vad ÄR det för sida du varit inne på?? Den verkar alldeles sadomasochistisk... ;)

Sarah sa...

HAHAHA!! Kraaam!

n sa...

God dag Bina

Tack för din beställning som du får en separat orderbekräftelse.

När du har fått din beställningsbekräftelse kan du se genom en personlig inloggning till vår hemsida som helst, där vår produktion ligger i din produkt.

Huruvida den är bunden, tryckt, limmade eller torkade, kan du se exakt och klappa oss på fingrarna om du tar för lång tid:). "

Anonym sa...

Just ja, svaret på dina frågor :http://translate.google.se

:-D

Bina sa...

Oj, alla utom jag kan tyska. Till och med google!

KaosJenny sa...

Jag har läst tyska i 5 år men det råkar vara en bra stund sen... så jag är inte heller slängd i det språket...