onsdag, december 23, 2009

Tack Försäkringskassan!

Så här dagen före julafton har jag faktiskt inhandlat alla julklappar och dessutom slagit in dem. Men det är ju ändå trevligt att få lite pengar på kontot. Men det fick inte jag idag. Så jag gick in på försäkringskassan och kollade och såg att jag hade tagit ut pengar från augusti till och med oktober. Men jag fick ju pengar i november? Väntade till klockan blev åtta och ringde kundtjänst, som upplyste mig om att pengarna som betalades ut i november var för perioden 20-31 oktober. Jag tyckte ju att det var lite pengar som kom i november, men tänkte att det är klart att jag inte ska ha så bra betalt för att vara ledig hela dagarna...

I alla fall så frågade jag om jag således inte hade lagt in begäran om föräldrapenning efter det och det hade jag ju inte.
- Det här blev inte så bra för dig va'? Sa kvinnan på Fk medlidsamt.
- Nej, inte direkt.
- Men du, jag är ensam här nu och om du fyller i en begäran under dagen så lovar jag att hålla utkik efter den. Du kommer inte få några pengar idag, men i alla fall så att du hinner betala räkningarna i tid. Och glöm inte att logga ut dig för det är först då som jag får din begäran.
- Ok, jag fixar det på en gång!

Jag fyllde i den (ända till slutet av mars då jag ska börja jobba igen) och loggade ut. Två minuter senare gick jag in igen och då hade kvinnan på Fk behandlat och godkänt min begäran! Så himla snällt! Det kallar jag service!

Så nu tänker jag maila Fk och tacka för hjälpen och jag hoppas verkligen att de kan se vem det var som hjälpte mig så hon får beröm!

Inga kommentarer: