torsdag, mars 19, 2009

Makt att bestämma...


...vilken yoghurt jag vill ha (jag tycker om alla smaker, Sportfiskaren en). Det blev lätt med blåbär och fibrer!

4 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Menasså du: man blir ju nästan lite orolig när du tar upp en sån grej som yoghurtsmak. Rymmer inte ert kylskåp både Sportfiskarns smak och din smak och barnas smaker?

Nu hoppas jag att den här postningen mest var ett försök att hitta så många exempel som möjligt på positiva saker med att vara ensam.

Anonym sa...

Så här har vi det: Demokrati är en lyx som samhället kan hålla sig till. Här är det husbonn som bestämmer. Inget utrymme för andra önskemål. Det var bloggerskan väl unt att sköta sig själv ett tag - MEN nu är husbonn och vardagen tillbaka så ny kavlar vi upp ärmarna och återgår till den kadaverdisciplin som jag styr hemmet med!
//Husbonn

Bina sa...

Nej, SF tycker att det är bra om vi kan enas om EN smak att ha i kylskåpet - han tycker det blir för trångt annars, vilket resulterar i att jag för det mesta köper lättfil så kan jag ha i vad jag vill, färska frukter eller sylt. Jag väljer mina krig...

Miss Gillette sa...

Ja ja barn, det där får ni väl roa er med att slåss om ifall det funkar för er. I det här huset står det ofta sju eller åtta sorters fil i kylen samtidigt -- såna inkonsekventa velpottor är nämligen vi. Så i likhet med er bråkar vi aldrig om detta. :-D