tisdag, september 15, 2009

Projektet är genomfört!



Nu är jag äntligen klar med allt jag tänkte hinna innan Knyttet kommer. Ikväll slutförde jag projekt "Sticka en babyfilt", som jag faktiskt inte var helt säker på att jag skulle slutföra när jag började för en dryg vecka sedan. Jag stickade rutor som jag sedan sydde ihop och för att det skulle bli både lite varmare och lite mer stabilt så fodrade jag med ett fleecetyg. Tycker själv att det blev väldigt bra och jag känner mig mycket stolt över mig själv som fixade detta helt utifrån en tanke i mitt lilla huvud! Nu lägger jag stickorna i stick-kartongen och förpassar dem till vinden. Och väntar på och längtar efter den som ska ligga under filten!

3 kommentarer:

Anonym sa...

mycket snygg måste jag säga, tycker du att det var kul att sticka har jag ett mönster på en jättesöt pippitröja som jag håller på med till pluppen nu. TÄnker på dig och vad som väntar, du har ju gjort det förr men vilken grej!Jag har ju mitt ganska färskt i minnet så inga goda råd kommer från mig.... men jag hoppas att du kommer att se jävligt snygg ut under tiden ;) //

Miss Gillette sa...

Jättefin filt, du boar verkligen ... och jag tror att filten är precis vad bebisen har väntat på. Nu kommer h*n vilken timme som helst, ska du se.

Bina sa...

Anonym: Nej, nu tycker jag att jag har stickat färdigt för några år framöver...men tack för erbjudandet.

Ms Gillette: Ja, kanske färdigställandet av filten var den pussebit som saknades...kan ju hoppas i alla fall!