torsdag, april 02, 2009

Sverigedemokraterna sucks even more!

Kolla in reportaget du kan klicka dig in på via länken nedan. Under ingressen kan du klicka på en länk för att se hela reportaget. Det framkommer alltså att en av de reportrar på P1:s Kaliber som infiltrerat Sverigedemokraterna blir påkommen under en färjeresa med partiet. De kräver att få titta i hennes väska. Hon säger nej och försöker lämna hytten med sin väska (där en dold kamera finns), men då ställer sig en av sverigedemokraterna i vägen och knuffar till henne. Hon släpper då väskan och springer därifrån.

Färjans övervakningskameror har sedan fångat följande: En sverigedemokrat går till färjans reception och utger sig för att vara P1:s journalist och får nyckel till dennes hytt. Tillsammans med ett antal partikamrater, däribland partiledaren Jimmie Åkesson, går de så in journalistens hytt.

Åklagare har fattat beslut om att lägga ned förundersökningen så det var tydligen inget brott som begicks (förre överåklagare uttryckte dock en annan mening i ekot igår) - men varför göra sig allt detta besvär om det inte var så att sverigedemokraternas medlemmar kände att de hade något att dölja?

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?Artikel=2737513

1 kommentar:

n sa...

fortsätt lyssna på kaliber det ska tydligen bara bli bättre :-)