söndag, april 26, 2009

Inte med i matchen

Igår var vi ute med båten hela dagen. Det var ju underbart väder och roligt att köra båt. Vi har ett ekolod som visar fiskar i olika storlekar - visste inte ens att det fanns sådant!

Vi åkte till en ö och lade till där. Vi kom ganska tidigt, lade till längs bryggan och tog fram lunchen. Vi sitter där i godan ro i solen och myser och en till båt, modell större, kommer och lägger till. Efter ännu någon timme kommer ytterligare en båt, modell väldigt stor, och lägger till. Vår båt såg ut som en leksaksbåt i jämförelse med de andra - det är knappt att den går att urskilja! Sportfiskaren och jag bara skrattade och det känns ju lite skönt att inte behöva fundera över om vi har finare båt än dem - vi är liksom inte ens med i matchen!

5 kommentarer:

Kay sa...

Haha, det där känner jag igen med att ha den minsta båten! Min familj hade också en i er storleksklass, men se fördelarna: ni kan gå in var som helst där inte de stora, klumpiga, svårmanövrerade båtarna kommer in (små, mysiga naturhamnar), ni behöver inte ägna hela vintern åt att renovera båten och framförallt: även i "skilsmässodiket" kommer ni att gå lyckliga ur eftersom den är så enkel att manövrera :)
Hoppas ni får massor av toppenstunder på båten! Är superavis! :))

Anonym sa...

för allas info-
Båten
Längd 5 m 20 cm
Bredd 2 m
vikt ?
50 hästar merc. 4 takt.
Båtupptagningsvagn med ett (1) hjul.
Svampplockar GPS
ny trasig mugghållare.
alla pollare i olika design.
Se där lite tekniska data.
KOM Å KÖP-KOM Å KÖP!
/redarn

Z sa...

Hahahahaha!!! Jag såg verkligen inte ens eran båt först på bilden! Men det är ju bra att ni inte är SÅ stora. Ni får ju iallafall plats i eran båt.... Lycka till med försäljningen! Redarn du säljer den verkligen hårt speciellt med trasig mugghållare...

Anette sa...

Skit i blocket och sälj den på Tradera. Med det upplägget som J har kommer priset att skjuta i höjden!!

n sa...

vad är det för båt ni pratar om ?