lördag, september 03, 2011

Men herregud!

Somnade med kidsen vid halvnio och vaknade för en kvart sedan! Knarkar i mig en macka och kör ett nattpass sen, annars har jag ju sovit bort hela kvällen!

4 kommentarer:

KaosJenny sa...

Äh, ibland är det bara så rätt att sova bort hela kvällen. Sov gott Kram

Bina sa...

Det har du helt rätt i KaosJenny, men ikväll var maken i utlandet och Stora Killen sov över hos sin bästa vän så jag hade all tid i världen till att ägna mig åt vad jag ville utan att ta hänsyn till någon annan - ett sådant tillfälle kunder jag ju inte sova bort!

Han klippa till en tröja till en av mina viktigaste kunder (Lillkillen), men skippar att börja sy så här sent. Nu har jag en tidning att läsa och några Wordfeudmatcher att lägga, sen natti, natti!

Mångmamma sa...

Hoppas resten av helgen var skön!
Är Sportfiskaren hemma än?

Bina sa...

Det var den. Jag är ju lite konstig tror jag, för jag kan faktiskt sakna tiden som ensamstående mamma; att slippa tänka efter om det är någon annan som ska tycka något om hur jag uppfostrar barnen/vad vi ska göra/äta o.s.v. Så jag njöt i fulla drag och strax innan midnatt på söndag kom Sportfiskaren tack och lov hem. Så nu kan jag strunta i att lära mig fjärrvärmepanelen en stund till ; )