söndag, juni 27, 2010

Många mil i bil

Det är så härligt att åka bil med familjen! Fem personer i en SAAB 95 kombi. Med packning till alla familjemedlemmar och utöver det följde den här gången en barnvagn, en resesäng och en golfbag med. Sportfiskaren och Lillkillen sitter fram och jag, Liten och Stora Killen sitter i baksätet. Det är ju ganska trångt, men himla mysigt. Det går inte att göra så mycket annat än att vara tillsammans. Prata lite. Pausa lite (fast idag blev det väldigt många pausar, Lillkillen skulle kissa några gånger och Liten bajsade i blöja fler gånger idag än hon gjort de senaste fyra månaderna...). Lyssna lite på det var och en vill - samtidigt i olika mediaspelare. Busa lite. Skratta en hel del. Läsa och kolla på film. Bara ha det gott tillsammans alla fem. Gillart!

3 kommentarer:

KaosJenny sa...

Mysigt... så ser det inte ut när vi åker bil... kanske vi får prova snart igen :-)

Fru M sa...

Avundsjuk, sitter just och försöker få till en resa söderut i landet. Bebben tycker det e ok att åka ca 5 mil och då har vi klarat av en 1/10

Bina sa...

KaosJenny: Vi har ju särat på den eventuella konflikthärden så jag tror det är en del av framgången. Grabbarna sitter inte tillsammans.

Fru M: Ja, det skulle vara helt bedrövligt besvärligt om det vore så här! Så mycket bil som vi åker! Och ganska ofta över fem mil!