fredag, september 26, 2008

Ring, ring, bara du slog en signal

Har lämnat in förlovningsringen för putsning. Skulle hämta både den och vigselringen i tisdags. Juvelaffären ringde dock och informerade att stensättaren inte hunnit göra ringen ännu och att den förhoppningsvis skulle läggas på lådan under eftermiddagen eller kvällen och finnas i butik på onsdagen. Ok, tänkte jag, fine by me. Onsdag eftermiddag ringer juvelaffären igen och berättar att den inte var med i dagens post, men att jag kommer kunna hämta ut den imorgon. Ja, ja, tänker jag, det går väl bra. Igår (torsdag lunch) ringer juvelaffären och berättar att ringen har kommit, men att stensättaren inte gjort den fattning som jag beställde. Dock har juvelaffären kontaktat någon annan guldsmed som gjort en ring enligt mitt önskemål och som lägger den på brevlådan idag och då finns den att hämta ut imorgon (d.v.s. idag, fredag) och allra senast på måndag.

Jaha. Orkar inte ens bli särskilt upprörd, hoppas bara att den kommer senast på måndag eftersom vi åker på tisdag...vore ju kul att ha en vigselring under vigseln.

4 kommentarer:

Z sa...

Men du vet, man kan klara sig utan blommor.. Så reta inte upp dig på sådana petitesser. Ni har ju varandra och det är verkligen det det handlar om. Ni två tillsammans där framme lovar varandra och alla ni gillar och älskar finns där hos er i denna fina vackra stund! Så skit i ringarna i värsta fall!

Anonym sa...

Snyggt Zoila - I agree! Ringar finns det hemma som vi kan använda så länge. Nu är allt klart förutom några yttepyttegrejer så nu jädrar vilar vi oss i form.
//den lycklige brudgummen!

Z sa...

Gubben J; Helt rätt taktik!

Bina sa...

Och medan vi vilade oss kom rätt ringar till rätt par och the bride to be är nöjd och glad kexchoklad!