söndag, augusti 14, 2011

Grannsamverkan i min smak (i dubbel bemärkelse)

Så här gör ni:
Ställer en stycke tallrik med kaka på grannens trapp (i det här fallet ställde jag lite krusbärskaka på grannens trapp) och nästa dag står det en annan kaka på din trapp (i det här fallet fick jag lite kladdiga goda kladdkakor på min trapp).
Så funkar det i alla fall på min gata. Prova om det funkar på din gata också!

Nu ska jag bara ta en bit till...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Faktum är att på vår gata så kommer grannen Håkan springande med jämna mellanrum. Första gången kröp jag omkring på knä i rabatterna och ser honom inte och han frågar om jag vill smaka korv. Jag höll på och sätta i halsen av allt garv som stockade sig där men jag fick smaka en mycket speciell, god, grillad korv. Sen kommer han och frågar om jag vill ha baguette. Då höll jag på att spricka. En karl kan inte bara komma och erbjuda korvar och baguetter hur som helst. Den smakade också mycket bra och för två veckor så kom han med nybakat frukostbröd. Utan att jag hade snuskig fantasi. Lika gott ävem då. Kul med bra grannar! /Anette

Bina sa...

Ha, ha, ha! Riktigt kul. Både berättelse och kille!

Fru M sa...

Men, 5 bitar till 5 i familjen J, du åt väl inte alla själv.....:-) Riktigt kul kille, Annette.

Bina sa...

Inga nötter till Liten enl. rekommendationer för att minska risken för nötallergi (vi är ju lite överkänsliga och allergiska i min familj), Stora Killen är inte hemma och Sportfiskaren var så mätt att han inte orkade någon...Alltså tre över, som jag och Lillkillen delade på - inte speciellt rättvist delade jag på dem åt oss iofs...Jag fick lite mer.

Anonym sa...

Här på vår gata bytte jag lite kantareller mot nyfångad lax. Fungerar bra alltså:))
//Helena

Bina sa...

Ja, det lät bra, Du kan få komma hit med lite kantareller och få...trevligt sällskap en stund!