lördag, november 26, 2011

Mammahjärtat värkte

Lillkillen är hos sin faster och farbror i helgen. Hans farbror hade varit i Storstan några dagar på konferens och ringde i torsdags och frågade Lillkillen om han ville följa med honom hem över helgen. Lillkillen blev eld och lågor och tackade ja på en gång.

I torsdags kväll packade Sportfiskaren och Lillkillen en rygga med nödvändigheter. Jag, som jobbar i Lilla Staden, fick i uppdrag att droppa honom på järnvägsstationen där Lillkillens farbror väntade. Vi kom dit och det kändes lite jobbigt att lämna bort honom, vi gör ju inte det så ofta och nästan aldrig över natten - varför liksom?! Och att lämna bort kidsen till någon annan än mina föräldrar är också ovant för mig. Men nu ville ju Lillkillen själv och även om det gjorde lite ont i hjärtat så mildrades det av glädjen som fullkomligt lyste ur Lillkillens ögon när han kramade om sin farbror.

Nu har han varit en natt där. Här hemma är det tyst och tomt, Stora Killen har sovit borta och ett barn hemma är larvigt mycket mindre än tre barn. Så idag flyr vi fältet jag och Liten, in till Storstan för att kolla tyger och sybehör. Sen blir vi bjudna på lunch hos Fru M minsann!

Imorgon är det advent med gudstjänst och pyntande och en liten körinsats också. Så den här helgen kommer nog gå den också, men den går vääääääääldigt långsamt utan Lillkillen!

Inga kommentarer: