söndag, januari 13, 2013

Fritidsaktiviteter

Lillkillen har gått i fotboll, simskola, gymnastik och även provat på kampsport en gång ("det är svårt att vara elak när man vill vara snäll pappa" var kommentaren efter provgången så vi skippade det, inte ska han behöva känna sig elak inte!). Just nu vill han prova scouter och vi hoppas han får komma in i en grupp med lite äldre barn eftersom den gruppen som riktar sig till hans åldersgrupp saknar ledare just nu. Simskola vill han kanske fortsätta med nu när skolans simundervisning är avslutad.

Liten har ju älskat de få gånger vi gått på mamma-barnzumba (har bara varit vid ett fåtal tillfällen tyvärr), men zumbaklasser för barn är från 4 år här i byn. Nyss fick jag dock reda på att ett nytt danskompani kommer etablera sig i Lilla Staden! Det andra som fanns hade inte klasser från 3 år i höstas när jag kollade (och jag har hört föräldrar som inte är nöjda med upplägget för de yngsta barnen).

För några timmar sedan skickade jag in intresseanmälan och nu har Liten fått plats i en dansklass! Ska bli så roligt att berätta det för henne när hon vaknar!

Inga kommentarer: