torsdag, november 05, 2009

Jag är bra!

Visst är det skönt att få känna sig bra! Jag försöker power-walka två gånger i veckan, oavsett väder och nu har jag kommit igång såpass att jag inte försöker hitta hundra orsaker till varför jag ska slippa. Idag var det snö på taken och endast en grad varmt, snöblandat regn och snålblåst. Men jag gick ut i alla fall. Så nu sitter jag här och känner mig duktig som gick ut trots vädret!

2 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Du är mer än bra, du är grym ju. Heja! Själv är jag också lite grym för jag har hunnit repa så mycket idag att jag blev mjuk i rösten till slut (jag vet att man måste värma upp först, men Maken sitter en trappa ner och löjligt nog känns det pinsamt att stå och bah-bah-baha och liu-liu-liu-liiia. Knäppt va, han har sett mig föda barn och allt, men detdär känns för pinigt) så jag känner mig också bra. Sjätte satsen är sååå mäktig!!! Underbar.

Bina sa...

Ja, jag älskar requiemet egentligen, det är bara att jag inte känner att det sitter...men jag ska försöka öva ikväll när Liten somnat eller när hon har sin skrikperiod (det är liksom endera eller). Lustigt att du nämnde det där med uppsjungningen - jag känner precis likadant! Känner mig helt miffo när jag står och sjunger upp inför Sportfiskaren (kidsen går bra). Bravo till dig som varit så duktig!